Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2009

ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΪΚΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΣΑΣ....


Θέλω να σας συστήσω ένα ψαρά, το όνομά του είναι Ναπολέων Νεκτάριος Τσόγκας ο οποίος έχει μια μοναδικότητα και στο τρόπο προώθησης των ψαριών του αλλά και στην συμπεριφορά του.

Είναι ο άνθρωπος που τηρεί τον κανόνα " Μη κάνεις στους άλλους αυτό που δεν θέλεις να σου κάνουν" και έχει το πιο καλωσυνάτο πρόσωπο με το πιο γλυκό χαμόγελο.

Ταυτόχρονα έχει ένα μοναδικό τρόπο το πως φθάνουν τα ψάρια στο πιάτο σας.


Οπως είπα ο τρόπος είναι μοναδικός που προσφέρει τα ψάρια του στο κόσμο. Του δίνετε το όνομά σας, την διεύθυνσή σας , το τηλέφωνό σας και η συνεργασία σας αρχίζει με τον Ναπολέων. Μόλις οι καπεταναίοι των καϊκιών ανεβάσουν ψαράκι στο κατάστρωμα, του τηλεφωνούν και εκείνος με την σειρά του, σας τηλεφωνεί σάς λέει ψαράκι τιμές παίρνει την παραγγελία σας και την επόμενη του ψαρέματος ή καμιά φορά και την ίδια ημέρα , σας το φέρνει είτε καθαρισμένο είτε ακαθάριστο στο χώρο σας।


Φυσικά δεν χρειάζεται να μιλήσουμε για την φρεσκάδα τους. Απο το καϊκι και στο πιάτο σας. Οι τιμές πιο λογικές κι από τις λογικές. Και να ήταν μόνο αυτό ...άκουσον, άκουσον ... τα ψάρια που σας φέρνει συνοδεύονται με παραδοσιακές συνταγές μαγειρεύμα-

τος। Κάποιοι φίλοι μου που τους τον εσύστησα ξετρελάθηκαν απο την φρεσκάδα , την νοστιμιά των ψαριών και απο το καλωσυνάτο χαμόγελο του Ναπολέων.


Μπορείτε να του τηλεφωνήσετε στα τηλέφωνα 210 2621-543 6971-546.896 6971-546.897