Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2009

ΧΡΗΜΑ!....ΠΛΟΥΤΗ!...ΝΑΙ!.....ΑΛΛΑ ΠΩΣ;


Πως να πετύχετε
τα αποτελέσματα που θέλετε


Στη προηγούμενη ανάρτηση έδωσα ένα δείγμα το πως θα μπορούσε να είναι ένα κολλάζ με συγκεκριμένες επιθυμίες. Φτιάξτε λοιπόν το δικό σας κολάζ το δικό σας όνειρο,

μπορείτε να το κάνετε είτε στο Η/Υ σας είτε σε άλμπουμ με φωτογραφίες, αποκόμματα εφημερίδων, διάφορα αντικείμενα που θα συμβολίζουν τις επιθυμίες σας και βάλτε τα όλα

σε ένα κουτί, με χρυσό περιτύλιγμα. Σύμβολο πλούτου και ευημερίας.


"Μια εικόνα ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις, λένε οι κινέζοι. Το υποσυνείδητο κάνει πραγματικότητα κάθε εικόνα που σχηματίστηκε στο νού και υποστηρίχτηκε απο την πίστη
δηλαδή "Ενεργώ σαν να είμαι, και θα γίνω".

Αν παρακολουθήσατε στη Τ/V πολλοί αθλητές στίβου, πριν πηδήξουν την μπάρα π.χ τους βλέπεις να έχουν ένα βλέμμα αφηρημένο.

Εκείνη την στιγμή "ενεργούν σαν να είναι" δηλαδή κτίζουν στο πνευματικό κόσμο ότι ήδη πηδούν πάνω απο την μπάρα με επιτυχία. Πέφτουν στη συνέχεια στο στρώμα σηκώνονται και ουρλιάζουν απο χαρά. Προχωρούν στο βάθρο και "έγιναν οι πρωταθλητές".

παιρνούν το χρυσό μετάλιο στο λαιμό τους και τα πλήθη τους ζητωκραυγάζουν.


Για να γίνει αυτό το όνειρο όμως αληθινό είναι απαραίτητο να το ζήσεις στο πνευματικό σου κόσμο και να το θρέψεις με τα πιο παθιασμένα συναισθήματα.

Να γίνουν δε αυτά τόσο έντονα ώστε ο κόσμος γύρω σου να εξαφανιστεί και να υπάρχει μόνο το όνειρό σου και εσύ. Αυτή θα είναι η πραγματικότητά σου.

Το μέλλον δεν μπορεί να αλλάξει, παρά μόνον απο τις πράξεις του σήμερα.

Ηδη η πρώτη πράξη ήταν το κτίσιμο της επιθυμίας σε πραγματικότητα. Τα επόμενα βήματα είναι: "καθημερινά πρωί και βράδυ απο μισή ώρα να συλογιζόμαστε το όνειρο.

Να αποκτήσουμε γνώση ,να μπούμε στην δράση και να ακολουθήσουμε όπου μας πάει το όνειρο."

Η επιτυχία είναι εγγυημένη. Ετσι δημιουργούνται οι ιδιοφυείς άνθρωποι. Με αυτό τον τρόπο χθες στο κανάλι του ΑΝΤ1 Ο Νεόφυτος ένας νεαρός άντρας απο την Κύπρο σταμάτησε την καρδιά του 20 δευτερόλεπτα δηλαδή για 20 δευτερόλεπτα ήταν νεκρός.

Φυσικά η επιτυχία δεν έρχεται μόνο απο τα όνειρα αλλά πρέπει να συνδιασθεί με συνε स्य्नेक्स; δράση με πίστη, με εμπιστοσύνη και συνεχή θετική στάση.