Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010

ΑYΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ “ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ”


Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΘΑΥΜΑΤΑ

Στη προηγούμενη ανάρτηση υποσχέθηκα να παρουσιάσω το επόμενο βήμα προς την επιτυχία και τα πλούτη. Ασχολούμαι πάρα πολλές φορές με το να μιλώ για το χρήμα και υπάρχει λόγος. Σίγουρα και δεν είναι το χρήμα το πιο σημαντικό στη ζωή του ανθρώπου, αλλά κανένας δεν θα αρνηθεί ότι είναι απαραίτητο για τα πρακτικά θέματα του ανθρώπου. Και πόσο άσχημα νοιώθει κάποιος και πιο πολύ ο άντρας όταν για αρκετό χρονικό διάστημα είναι χωρίς χρήματα και δεν μπορεί να προσφέρει μια καλλίτερη ζωή στα άτομα που αγαπά.

Προσωπικά επιτυχία για μένα σημαίνει ότι έχεις καταφέρει να εκφράζεις το Θεό με τα λόγια και τις πράξεις σου και κάνεις κάθε άνθρωπο που συναντάς να χαμογελά ευτυχισμένος και χαρούμενος. Και όταν το έχεις καταφέρει αυτό τότε μέσα σε μια και μόνο νύχτα είτε το χρειάζεσαι είτε όχι το χρήμα θα κυκλοφορεί αδιάκοπα και σε μεγάλες ποσότητες.

Τι είναι αυτό όμως που μπορεί να νικήσει την σκιά και να φέρει την αρμονία και την γαλήνη μέσα στη πολυτάραχη ζωή μας, ώστε να ακολουθήσουν η ευημερία και η αφθονία ; Ποιό είναι το μυστικό της επιτυχίας; Τι είναι αυτό που δημιουργεί το Νόμο της Ελξης;
Το μυστικό είναι η Πίστη !

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΗ
Πίστη θεωρώ ότι είναι οι σκέψεις που φιλοξενούμε στη συνειδητότητα μας και τις επαναλαμβάνουμε συνεχώς με ισχυρό συναίσθημα μέχρι που μας γίνονται μια εμμονή.

Αυτό σημαίνει ότι το μαχαίρι είναι δίκοπο, ότι δηλαδή μπορούμε να δημιουργήσουμε και αρνητικά αποτελέσματα εκτός από θετικά.

Οπότε σταματήστε να δημιουργείτε εικόνες φόβου και ακόμη περισσότερο σταματήστε να τον εκφράζετε αυτό το φόβο με τα συναισθήματά σας γιατί τότε ότι φοβόσαστε θα γίνει. “Κατά την πίστιν υμών γεννηθήτω υμίν».Κατά Ματθαίον 9:29.

ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ

Άσκηση. Ναι χρειάζεται να ασκηθείς στο να πιστεύεις ότι ο Θεός είναι τόσο πραγματικός και παρών όπως είναι η γυναίκα σου ή ο συνεταίρος σου στη δουλειά σου ή ο πιο στενός φίλος σου. Συνήθισε να συζητάς τα θέματα μαζί Του, πίστευε πως Αυτός ακούει και σκέπτεται το πρόβλημά σου.

Παραδέξου ότι Αυτός εγχαράσσει πάνω στο νού σου μέσω της συνείδησης τις κατάλληλες ιδέες και κρίσεις που είναι απαραίτητες για να λύσεις το πρόβλημά σου.
Πίστευε χωρίς καμιά αμφιβολία ότι σ'αυτές τις λύσεις δεν θα υπάρχει κανένα λάθος, αλλ'ότι θα καθοδηγηθείς σε πράξεις σύμφωνες με την αλήθεια που καταλήγει σε σωστά αποτελέσματα.
Θα ακολουθήσουν και άλλα βήματα προς την επιτυχία αλλά αυτό είναι το σπουδαιότερο.
Παρακολούθησε αυτό το video για να δείς πως με τη πίστη ενισχύεται η επιμονή και το αποτέλεσμα είναι η επιτυχία.





Η συνεχής αυτοβελτίωση φέρνει τους καρπούς της επιτυχίας.
Μπορείτε να αφήσετε τα σχόλιά σας γιατί πάρα πολλοί άνθρωποι έχουν ανάγκη τις εμπειρίες σας. Εχει μεγάλη αξία η γνώμη σου.

Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ....ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ


Η θρησκεία διδάσκει ότι υπάρχει μια τεράστια δύναμη μέσα στο σύμπαν και ότι αυτή η δύναμη μπορεί να είναι παρούσα σε μια προσωπικότητα. Είναι μια δύναμη που μπορεί να εξαφανίσει κάθε ήττα και να ανυψώσει τον άνθρωπο πάνω απο όλες τις δύσκολες καταστάσεις.

Σε σένα αναγνώστη που με διαβάζεις και δεν είναι καθόλου τυχαίο αυτό, θέλω να σου πώ ότι αυτή τη στιγμή δεν σου λείπει τίποτα, έχεις ότι χρειάζεσαι για την επιτυχία.
Η επιτυχία ήδη είναι εδώ αρκεί να της επιτρέψεις να εμφανιστεί. Εχεις τεράστια δύναμη μέσα σου. Είσαι ασυναγώνιστος. Δεν σου χαιδεύω τα αυτιά την αλήθεια σου λέω. Εχεις ακριβώς αυτό που είχε ο Ωνάσης, ο Νιάρχος, ο Ροκφέλερ, η Όπρα, ο Λάτσης και όλοι οι πλούσιοι πάνω στη γή. Όλοι αυτοί είχαν μυαλό όπως και εσύ άρα ότι πέτυχαν μπορείς να το πετύχεις κι εσύ.

Όταν πράγματι μάθεις να απελευθερώνεις τον εαυτό σου, θ'ανακαλύψεις ότι ο νούς σου περιλαμβάνει ιδέες τέτοιας δημιουργικής αξίας ώστε να μη χρειάζεται να στερείσαι τίποτα.
Μπορείς να αρρωστήσεις τον εαυτό σου με τις σκέψεις σου και με τις σκέψεις μπορείς να κάνεις τον εαυτό σου καλά, άν χρησιμοποιήσεις ένα διαφορετικό και θεραπευτικό τρόπο σκέψης.

Πριν κάμποσα χρόνια οι επιστήμονες στην Αμερική απεφάσισαν να κάνουν ένα πείραμα για να δούν τη δύναμη των σκέψεων. Γι αυτό το πείραμα θα χρησιμοποιούσαν ένα μελοθάνατο απο τις φυλακές, που εθελοντικά θα ήθελε να λάβει μέρος, με αντάλλαγμα την ελευθερία του.
Ετσι κι έγινε. Το επόμενο βράδυ σ'ένα σκοτεινό θάλαμο αφού τον ξάπλωσαν στο κρεβάτι, του έδεσαν τα χέρια και τα πόδια του. Στη συνέχεια ο γιατρός είπε στο φυλακισμένο ότι θα του κόψει την αρτηρία κάτω στο πόδι του κι αν μέχρι το πρωί δεν έχει πεθάνει τότε θα ήταν ελεύθερος να φύγει. Ο γιατρός όμως του έκοψε απλά το δέρμα ίσα ίσα να νοιώσει ο φυλακισμένος το αίμα να τρέχει. Το επόμενο όμως πρωί βρήκαν το μελοθάνατο νεκρό. Στη φαντασία του ο μελοθάνατος έβλεπε ότι πεθαίνει και φώναζε βοήθεια στο φύλακα της φυλακής.

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ (ΒΗΜΑ ΠΡΩΤΟ)

"Υπάρχει μια βαθιά τάση στην ανθρώπινη φύση να γίνεις ακριβώς σαν αυτό που συνηθίζεις να φαντάζεσαι πως είσαι."
Σκέπτεσαι κατά ένα τρόπο και προσελκύεις τις συνθήκες που αυτός ο τύπος σκέψης φανερώνει. Σκέπτεσαι κατ'άλλον τρόπο και μπορείς να δημιουργήσεις μια εντελώς άλλη σειρά καταστάσεων.

Οταν σκέφτεσαι ότι θα χάσεις το τραίνο τελικά το χάνεις. Οταν σκέφτεσαι δυσάρεστες καταστάσεις και τις φαντάζεσαι αυτές πραγματοποιούνται. Συνεπώς έχεις πετύχει. Και δεν σε ειρωνεύομαι καθόλου γιατί εκτέλεσες με συνέπεια το Νόμο της Ελξης. Ότι ζήτησες το πήρες.

Σκέψου και φαντάσου θετικά και ο Νόμος της Ελξης πάλι θα λειτουργήσει αλλά θετικά αυτή τη φορά. Σκεπτόμενος θετικά δεν θα εξαφανισθούν τα χρέη άλλά θα τα εξωφλήσεις.
Αντι να φαντάζεσαι ότι σου πέρνουν το σπίτι εξ'αιτίας των χρεών φαντάσου ότι παίρνεις το εξωφλητήριο. Η αλλάγη της αρνητικής σκέψης και η επίμονη παραμονή της σε θετική σκέψη σημαίνει αυτοβελτίωση και είναι το πρώτο βήμα για να φανερωθεί το μυστικό της επιτυχίας.

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ (ΒΗΜΑ ΔΕΥΤΕΡΟ)

Χαλαρώστε το σώμα σας . Κάντε το αυτό αρκετές φορές την ημέρα. Αφήστε ελεύθερο κάθε μύν του σώματός σας. Σχημάτιστε με το νού σας μια εικόνα όπως ότι κάθεστε και απολαμβάνετε ένα ηλιοβασίλεμμα στη παραλία και ακούτε τον παφλασμό των κυμάτων ή καθίστε αναπαυτικά και αφουγκραστείτε τον ήχο της αναπνοής σας. Αν είστε στο αυτοκίνητό σας κάντε το σε κάθε φανάρι που σταματάτε.

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ (ΒΗΜΑ ΤΡΙΤΟ)

Αποστραγγίζετε το νού σας συχνά και τακτικά ώστε να μη συσσωρεύονται οι δυσάρεστες σκέψεις. Γιατί αν παρασυσσωρευθούν τότε θα χρειαστεί μια μέθοδος μεγάλης έκρηξης για να διασπαστούν και να βγούν απο μέσα σας. Μπορείτε να το πετύχετε ταυτόχρονα με τη χαλάρωση του σώματος. Θα σας συνιστούσα δε να πάρετε κάποια video υψηλής ποιότητας ήχου και εικόνας τα οποία είναι πολύ εξειδικευμένα για χαλάρωση νου και σώματος.
Η μεγαλύτερη επένδυση για να πραγματοποιηθεί ο Νόμος της Ελξης το μυστικό της επιτυχίας
είναι είρήνη στο μυαλό. "Αποκτήστε τη γαλήνη κι όλα τ'άλλα έρχονται".Μπορείτε να βρείτε αυτά τα video ακριβώς παρακάτω.
http://www.subliminalvideo.tv/?afl=67564

Τα επόμενα βήματα στην επόμενη ανάρτηση όπου θα υπάρξει κι ένα πολύ δυναμικό και εμπνευσμένο video. Αφήστε τα σχόλιά σας και θα απαντηθούν όλα.

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2009

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ


ΕΝΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ

Σε κανέναν δεν αρέσει να αισθάνεται φοβισμένος και γι’ αυτό το λόγο οι περισσότεροι άνθρωποι συνήθως αντιδρούν στο φόβο με την αποφυγή, ή την καταστολή του. Χρειάζεται θάρρος και σοφία για να δείτε ότι ο φόβος μας, μπορεί να γίνει ο μεγαλύτερος δάσκαλος μας.

Όταν εξετάζουμε τον φόβο μας, θα ανακαλύψουμε ότι συχνά είναι παράλογος. Δεν υπάρχει καμία πραγματική βάση ή ουσία στο φόβο μας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο φόβος συχνά περιγράφεται ως μια “Ψευδαίσθηση που τείνει να δείχνει πραγματική.».

Ο φόβος είναι κατασκεύασμα του μυαλού και δημιουργείται από εμπειρίες ή αποτυπώματα του παρελθόντος.. Η κατάσταση μπορεί να αλλάξει, αλλά τα αποτυπώματα μας υποχρεώνουν να αντιδρούμε , φίλοι μου, σαν κόπανοι , χωρίς την κατάλληλη εξέταση και την εκ νέου αξιολόγηση της νέας κατάστασης.

Βέβαια αυτό δεν συμβαίνει σε κανένα από τους φίλους του blog μου έτσι δεν είναι;
Τα καλά νέα είναι ότι αυτή η συνήθεια, ή τάση, μπορεί να μετατραπεί.

Ο φόβος της απόρριψης

Ένας από τους πιο κοινούς φόβους, είναι ο φόβος της απόρριψης. Ο φόβος αυτός έρχεται σε πολλές μορφές.
Για παράδειγμα, ένα άτομο με αυτό το φόβο αισθάνεται συχνά μια πρόκληση για να μιλήσει σε ανθρώπους που ασκούν εξουσία, είτε πρόκειται για τους γονείς, τους δασκάλους, προϊσταμένους ή ακόμη και κρατικούς φορείς. Φοβούνται ιδιαίτερα να ρωτήσουν ή να ζητήσουν πράγματα από αυτούς τους ανθρώπους. Το αίσθημα του φόβου της απόρριψης είναι μια αυτόματη απάντηση που προκύπτει από την εμπειρία του παρελθόντος της απόρριψης από αυτές τις ίδιες μορφές εξουσίας.

Μια άλλη εκδήλωση αυτού του φόβου της απόρριψης είναι η αδυναμία να πει "ΟΧΙ" στα αιτήματα άλλων ανθρώπων. Αυτό είναι το άλλο άκρο του φάσματος και απορρέει από το φόβο ότι θα απορριφθεί από το πρόσωπο που υπέβαλε το αίτημα.
Υπάρχουν δε πάρα πολλοί φόβοι που τρομάζουν τους ανθρώπους τόσο πολύ, μέχρι που μπορεί να φτάσουν σε ακραίες περιπτώσεις μερικές φορές, όπως στο έγκλημα ή στην αυτοκτονία.

Σήμερα οι καταστάσεις είναι πολύ προκλητικές και πάρα πολλοί θέλουν να σπείρουν τον φόβο γιατί έτσι τους βολεύει. Οσο περισσότερο φοβάσαι τόσο περισσότερο σ’ελέγχουν.
Στο χέρι μας είναι ν’αντιστρέψουμε αυτή τη κατάσταση.

Ναι μπορούμε να έχουμε Αγάπη αντί για φόβο στη ψυχή μας.

Για να γίνει αυτό είναι απαραίτητο να κάνουμε ασκήσεις ψυχής όπως και στο σώμα μας. Μια άσκηση ψυχής είναι κι αυτή που προβάλεται στο video παρακάτω. Μια άσκηση ψυχής είναι και το διάβασμα βιβλίων αυτο- βελτίωσης.

Κάποτε ξεπέρασα πάρα πολλούς φόβους διαβάζοντας βιβλία τα οποία έβαζα σε πράξη όλες τις συμβουλές που είχαν.

Αν και δεν θέλω να μιλώ προσωπικά, μόνο για σήμερα θα σπάσω τον κανόνα.
Για να ξεφύγω απο τους φόβους μου, μέχρι που περπάτησα και πάνω στα κάρβουνα σε 800 βαθμούς θερμοκρασία και δεν ήμουν ο μόνος.

Πριν σας συστήσω ένα καταπληκτικό βιβλίο, θα ήθελα να δείτε πως εμείς οι άνθρωποι μπορούμε να κάνουμε τα πάντα και το εννοώ. Δείτε το.





Για όσους γνωρίζουν Αγγλικά αλλά ακόμη κι αυτοί που δεν γνωρίζουν υπάρχει ένα κατα-
ληκτικό ebook από ένα ολοκληρωμένο συγγραφέα. Μπορείτε να το κατεβάσετε εδώ και τώρα ΔΩΡΕΑΝ "Ο μετασχηματισμός του φόβου.". Αυτοί που δεν γνωρίζουν αγγλικά με δεξι κλίκ πάνω στην ιστοσελίδα μπορούν να κάνουν copy paste στην αυτόματη μετάφραση του google.

Είναι δε τόσο κοντά όσο ένα κλίκ για να το κατεβάσετε δωρεάν ακριβώς εδώ…….
http://mindscience101.com/go.php?offer=kontsogas1&pid=29
Σας έχω όμως και μια μεγάλη έκπληξη. “Τι;” “Eχετε χρέη; θέλετε δουλειά;
Αμεσα δουλειά απο το σπίτι μέσω Internet. http//:moneyallover.blogspot.com
Δείτε το vιdeo και περιμένω τα σχόλιά σας. Ενας ατρόμητος άνθρωπος μας δείχνει τον δρόμο προς την ελευθερία.

Επίσης το ebook απο το φόβο στην αγάπη όταν το διαβάσετε και το πράξετε θ'αλλάξει όλη τη ζωή σας.

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2009

ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΞΗΣ....Ο ΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΤΙΣΤΗΣ...

Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΤΗΣ ΝΟΕΡΗΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ
(Mind Movie Formoula)

Τι είναι αυτό που το 99% του πληθυσμού δεν γνωρίζει και εξ'αιτίας αυτής της άγνοιας δεν μπορεί να ζήσει την ζωή που θέλει και ονειρεύεται.
Δεν γνωρίζει ότι μπορεί εύκολα και αβίαστα να προγραμματίσει το νού του κι εκείνος με τη σειρά του να πείσει το υποσυνείδητό του (την βασιλεία των ουρανών) να αναλάβει να εκτελέσει την "παραγγελιά" .

"Μια εικόνα ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις" λένε οι Κινέζοι. Ο ουίλιαμ Τζέιμς πατέρας της Αμερικάνικής ψυχολογίας , τόνισε το γεγονός ότι το υποσυνείδητο κάνει πραγματικότητα κάθε εικόνα που σχηματίστηκε στο νού και υποστηρίχτηκε απο τη πίστη "Ενεργώ σαν να είμαι και θα γίνω". Αυτό ονομάζεται και mind control (έλεγχος του νού)

Αυτό το (mind movie) η κινηματογραφική ταινία δεν είναι τίποτα το καινούργιο. Αντίθετα είναι πάρα πολύ παλιό, μάλιστα το 99% του πληθυσμού το κάνει κάθε λεπτό ασταμάτητα, μόνο που το κάνει εις βάρος του και όχι προς όφελός του. Επίσης δέχεται να υποβάλεται και να πιστεύει άλλων λόγια και εντολές. Π.χ καθημερινά σήμερα όλα τα κανάλια της TV προβάλουν επαναλαμβάνοντας και μάλιστα μετ'επιτάσεως τη σημερινή "κρίση".

Αυτός που παρακολουθεί το γυαλί ταυτίζεται και αποδέχεται ότι πάει χανόμαστε. Εκείνη την στιγμή του έρχεται στο νού το δάνειο του σπιτιού,οι πιστωτικές κάρτες, ότι είναι χωρίς δουλειά , δεν έχει πληρώσει το ΤΕΒΕ τι θα γίνει όταν αρωστήσει;

Τις σκέψεις ακολουθούν τα συναισθήματα φόβου, η ταινία συνεχίζει να παίζει και βλέπει να του παίρνουν το σπίτι, απόγνωση και απελπισία, παραμιλάει τα βάζει με το Θεό τα βάζει με τον εαυτό του Τώρα δεν σταματά με τίποτα η ταινία ,βλέπει να είναι άρρωστος , δεν έχει να πληρώσει τα νοσήλια κ.λ.π .....κ.λ.π.. Ετσι όλοι οι δημοσιογράφοι έσπειραν το φόβο και η αποστολή τους πέτυχε, ο λαός είναι κολλημένος στο γυαλί και δεν λέει να ξεκολλήσει, τα μηχανάκια βγάζουν τα νούμερα και οι διαφημίσεις γεμίζουν με όβολα τα ταμεία των κανα-λιών.
Δεν ξέρω αν με διαβάζετε ακόμα. Αν με διαβάζετε είσαστε πολύ γενναίοι έτσι κι εγώ θα σας δώσω 6 ταινίες δωρεάν σε video κάνοντας κλικ==>http://www.mindmovies.com/?14979
είναι στ'αγγλικά, αλλά νομίζω δεν έχετε πρόβλημα, το περιεχόμενό τους έχει την μαγική φόρμουλα, αποκαλύπτει τμηματικά το μεγάλο μυστικό.

Από το σημείο αυτό και μετά αρχίζουν τα πολύ ωραία, αλλά πριν συνεχίσω σας έχω παρα-κάτω κι ένα πολύ ωραίο Video που θα φτιάξει τα εσώτερά σας και θα σας ενθουσιάσει.

Ομως θα ανάψει και τα λαμπάκια στο υποσυνείδητό σας, θα σας εμπνεύσει, θα σας οδηγήσει και θα γίνει η αφετηρία σας στην ελευθερία και στο πλούτο το αξίζετε.

Για να γίνει όμως αυτό χρειάζεται να το βλέπετε ή να το σκεφτόσαστε ακόμη και να το σιγοτραγουδάτε για 5 εβδομάδες πολλές φορές την ημέρα. Αφού εφαρμόσετε τη φόρμουλα επιτυχίας αναμένω τα σχόλιά σας γιατί αυτά τα σχόλια θα βοηθήσουν κι άλλους.





Για να καταλάβουμε καλίτερα το μυστικό του Νόμου της έλξης της ευημερίας,της υγείας,της αφθονίας και του πλούτου, θα περιγράψω το εξής παράδειγμα.

Εχουμε ένα δέντρο με δυνατούς βλαστούς και με πολλούς καρπούς στα κλαδιά του.

Αυτό που βλέπουμε είναι ο κορμός του δέντρου, οι βλαστοί και οι καρποί του. Αυτό που δεν βλέπιουμε είναι οι ρίζες του. Οταν οι ρίζες είναι μολυσμένες με παράσιτα τότε μαραίνονται και οι καρποί.

Ας κουνήσουμε λοιπόν το παράδειγμα. Οι καρποί είναι τ'αποτελέσματα. Πλούτος,φτώχια αγάπή-μίσος γέννα-θάνατος, χρήμα,σπίτια,αυτοκίνητα κ.λ.π. Οι ρίζες είναι οι σκέψεις και τα συναισθήματα. Ο φόβος, η αμφιβολία, η κρητική, η απληστία είναι τα παράσιτα. Αν τους επιτρέψουμε να φιλοξενηθούν τότε έρχεται ο μαρασμός.

Ποιοί απο εσάς θέλουν να είναι οι επόμενοι εκατομυριούχοι ; Ας σηκώσουν τα χέρια τους.
Δεν βλέπω τίποτα.....τι έγινε; Τι μόνο ένας..........άντε μπράβο έτσι σας θέλω όλοι σας.
Ποιοί θέλουν να γίνουν οι επόμενοι δισεκατομμυριούχοι;.............. Ζητήστε το και θα το έχετε.
Σας θαυμάζω όλους, είστε σπουδαίοι, είστε ηγέτες. " Ναι μπορείτε να κάνετε τα πάντα με την δύναμη του θεού". Η κρίση είναι μόνο ψευδαίσθηση. Σας έδωσα το κατάλληλο λίπασμα για τις ρίζες σας για να ψοφήσετε τα παράσιτα.

Συνιστώ μη βλέπετε τις ειδήσεις στη τηλεόραση για 5 εβδομάδες που είναι και ο αρχικός χρόνος θεραπείας .Μη ξεχάσετε το δώρο σας άλλα 6 video γιατί θα κολλάτε πολλά παράσιτα. Ξεκινήστε τώρα να φορμάρετε τη νοητική σας ταινία (mind movie).
Πάρτε τα δώρα σας http://www.mindmovies.com/?14979

Εύχομαι να σας φυλάει ο Θεός και να είστε ευλογημένοι. Αν θέλετε αφήστε τα σχόλιά σας θα βοηθήσει. Σκοπός μας είναι μια καλίτερη Ζωή και ελευθερία.

Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2009

Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΞΗΣ....ΦΕΡΝΕΙ ΕΥΛΟΓΙΑ.

ΕΥΛΟΓΙΑ
Είναι μια από τις άπιαστες ιδιότητες. Είναι δύσκολο να την περιγράψεις, αλλά εύκολο να την αναγνωρίσεις. Αυτοί που την έχουν μοιάζουν να προχωρούν στη ζωή χωρίς κόπο.
Δίνουν την εντύπωση ότι ακτινοβολούν με μια εσωτερική λάμψη και αυτή η λάμψη είναι φανερή σε όλους γύρω τους .

Το να ζεις σε μια κατάσταση ευλογίας σημαίνει να είσαι συντονισμένος με την πνευματική σου φύση και με μια ανώτερη δύναμη που σε στηρίζει. Μέσα από την αυτοβελτίωση έρχεται η ευλογία. Οταν μπορέσεις να μετακινηθείς απο τον κατώτερο εαυτό σου, εκεί όπου το εγώ σου υπαγορεύει ποιό μονοπάτι " θα έπρεπε " να είναι δικαιωματικά δικό σου ,στον ανώτερο εαυτό σου εκεί όπου μπορείς να υπερβείς το εγώ σου και να αφεθείς στο ανώτερο καλό σου.

Υπέροχα, θα πείς, αλλά πως φτάνεις σε μια τέτοια κατάσταση ευδαιμονίας;

Με το να θυμάσαι κάθε, μα κάθε μέρα της ζωής σου ότι τα μαθήματα που σου παρουσιάζονται είναι εξαιρετικά δώρα που έρχονται αποκλειστικά για σένα και ότι να αποδεχτείς αυτά τα μαθήματα είναι εκείνο που θα σε φέρει στη ποθητή κατάσταση της ευλογίας.

Σήμερα φίλοι μου περνάμε μια μεγάλη κρίση και δεν εννοώ την "οικονομική" γιατί αυτή είναι τεχνητή αποβλέπει σκόπιμα σε κάτι, εννοώ την κρίση συνειδητότητας. Ο κόσμος μας είναι γεμάτος φόβους και περιορισμούς και έχει ξεχάσει ποιός πραγματικά είναι.

Ναι έχουμε ξεχάσει την αλήθεια μας, "το ποιοί πραγματικά είμαστε" και " τι μπορούμε να κάνουμε. Δηλαδή πως μπορούμε να είμαστε συνεχώς ευλογημένοι.

Αν με υπομείνατε και διαβάσατε ως εδώ είχατε μεγάλο κουράγιο. Ας κάνουμε ένα ευχάριστο διάλειμα και ταυτόχρονα ας θυμηθούμε την αλήθεια μας μέσα απο αυτό το βίντεο.



Τι έγινε; Το απολαύσατε; Μετά απο αυτό που είδατε έχω να πώ το εξής: Σήμερα περισσσότερο από ποτέ είναι απαραίτητο να αντιληφθούμε την πρακτική αξία των ιδεών και διδασκαλιών του Ιησού, ιδιαίτερα τέτοιων αληθειών όπως το ρητό " Ας γίνει σε σας σύμφωνα με τη πίστη σας" (Ματθ. 9,29). Ανάλογα με τη πίστη που έχεις στον εαυτό σου, ανάλογα με την πίστη που έχεις στη δουλειά σου, ανάλογα με την πίστη που έχεις στο Θεό, τόσο μακριά μόνο θα φθάσεις και όχι μακρύτερα.

Οταν πιστέψεις στο έργο σου και στο εαυτό σου και στις ευκαιρίες που παρέχει η χώρα σου, κι όταν πιστέψεις στο θεό και εργαστείς σκληρά και μελετήσεις και διαθέσεις ολόκληρο τον εαυτό σου σ'αυτό που επιχειρείς - μ'άλλά λόγια, άν "ρίξεις την καρδιά σου πάνω στη μπάρα", θα μπορέσεις να αιωρηθείς σε κάθε ύψος στο οποίο θα ήθελες να φέρεις την ζωή σου και την υπηρεσία σου και την επιδοσή σου.

Όποτε έχεις μπροστά σου μια μπάρα, δηλαδή ένα εμπόδια,σταμάτα, κλείσε τα μάτια σου δες με την φαντασία σου κάθε τι που είναι πιο πάνω απο την μπάρα σαν ένας αθλητής και τίποτα απ'ότι είναιπιό χαμηλά της. Υστερα ρίξε φανταστικά "την καρδιά σου" και φαντάσου τον εαυτό σου σαν να του έχει δοθεί μια ανυψωτική δύναμη για να το σηκώσει πιο πάνω απο αυτήν.Πίστεψε ότι βρίσκεσαι κάτω απο την επήρεια αυτής της δύναμης που σε ωθεί προς τα πάνω. Θα εκπλαγείς απο την ανηψωτική δύναμη που θα δεχτείς.

Αν μέσα στο βάθος του μυαλού σου φανταστείς το καλίτερο και χρησιμοποιήσεις τις δυνάμεις της πίστης και της ενεργητικής ικανότητας, θα αποκτήσεις ότι το καλίτερο και πέρα απο τις προσδοκίες σου. Ο δρόμος της αυτοβελτίωσης φέρνει την ευλογία.

Σας εύχομαι υγεία, γαλήνη, αφθονία και ευημερία σε κάθε βήμα της ζωής σας.


Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2009

ΖΗΤΗΣΕ..ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ..ΨΑΞΕ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΙΣ.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΟΡΑΜΑΤΙΣΜΟΣ

Στη προηγούμενη ανάρτηση, έκανα ένα κολάζ απο διάφορες εικόνες, σαν ένα παράδειγμα, που απεικόνιζαν διάφορες επιθυμίες. Εσεις μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας κολάζ το δικό σας άλμπουμ γίνετε όσο πιο δημιουργικοί μπορείτε.
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ

Αν βλέπεις ένα έργο στη τηλεόραση που δεν σου αρέσει το αλλάζεις με κάποιο άλλο. Αν είσαι σε ένα πάρτι και δε διασκεδάζεις, τότε μπορείς να φύγεις νωρίς. Αν διαβάζεις ένα βιβλίο που δε σου αρέσει τότε μπορείς να το αφήσεις στην άκρη. Αν ζεις ένα τρόπο ζωής που δεν σε κάνει ευτυχισμένο, τότε μπορείς να κάνεις το ίδιο: να τον αλλάξεις. Το πρόβλημα είναι ότι δεν το πιστεύεις πως μπορείς .

Νομίζεις ότι είναι η μοίρα σου αυτή που σε οδηγεί. Και ακόμα χειρότερα, μπορεί να πιστεύεις ότι είναι πολύ αργά για να αλλάξεις. Σε αυτό το σημείο ξεκινάς την αυτοβελτίωσή σου.

Η αλήθεια είναι ότι μπορείς να αλλάξεις τον τρόπο της ζωής σου οποιαδήποτε στιγμή το θελήσεις. Αυτό είναι το ίδιο εύκολο να γίνει και με το ιδιο ακριβώς τρόπο που σταμάτησες να διαβάζεις το βιβλίο, όπως βγήκες έξω από τον κινηματογράφο ή όπως έφυγες νωρίς απο το πάρτι. "Ζήτησέ το....και θα το έχεις....ψάξε...και θα το βρείς"

Ο πιο εύκολος τρόπος για να το κάνεις αυτό είναι μέσα απο μια διαδικασία όπως είπαμε που ονομάζεται δημιουργικός οραματισμός.
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ

Τα καλά πράγματα συμβαίνουν στη ζωή σου όταν συγκεντρώνεσαι σ' αυτά.
Τα δυσάρεστα σταματούν να συμβαίνουν στη ζωή σου όταν σταματήσεις κι εσυ να συγκεντρώνεσαι σ'αυτά.
Η ευτυχία, η υγεία και η ευημερία σου, εξαρτώνται απο την προθυμία που δείχνεις να χρησιμοποιήσεις την φαντασία σου, για να συγκεντρωθείς σε εκείνο που θέλεις.
Αυτή είναι η τέχνη του δημιουργικού οραματισμού. Αλλά είναι και ο τρόπος, που μπορείς να πάρεις τα όνειρά σου απο το φανταστικό βασίλειο των επιθυμιών και να τα
κάνεις πραγματικότητα.
Οταν οραματίζεσαι περνάς χωρίς προσπάθεια απο μια διαδικασία,κατά τη διάρκεια της οποίας εσύ:
  1. Αποφασίζεις τι θέλεις.
  2. Χαλαρώνειςτο μυαλό και το σώμα σου.
  3. Οραματίζεσαι εκείνο που θέλεις με ένα τρόπο που υποδηλώνει ότι ήδη το έχεις.
  4. Βγαίνεις απο τον οραματισμό σου.
  5. Δηλώνεις ότι έχεις εκείνο που θέλεις.
  6. Συμπεριφέρεσαι σαν να το έχεις και μετά:
  7. Ακολουθείς τα γεγονότα που θα το κάνουν να συμβεί.

Θέλω να σε διαβεβαιώσω ότι θα εκπλαγείς απο τις συγχρονικότητες που θα σου συμβαίνουν, όλα θα συνωμοτούν για να γίνει αυτό που θέλεις. Ομως έχεις και ένα εχθρό ο οποίος βλέπει τις αλλαγές σου και γίνεται ολοένα πιο επιθετικός, γίνεται αδυσώπητος, δεν θέλει να χάσει την εξουσία που έχει πάνω σου. Ο εχθρός είναι ο νούς σου. Μπορεί να είναι ένα υπέροχο εργαλείο αλλά θα πρέπει να το μεταχειρίζεσαι σαν εργαλείο και όχι σαν βασιλιά σου.

Πρόσεξε τι θα σου κάνει. Κάθε φορά που προσπαθείς να αυτοβελτιώνεσαι,εκείνο θα
μπαίνει στη μέση να σου ψυθιρίζει, άσε τις μαλα.....αυτά δεν γίνονται. Ετσι ενώ εσύ οραματιζόσουν μια Φεράρι βλέπεις ξαφνικά το αυτοκινητάκι σου και αναστενάζεις
λέγοντας "μακάρι να είχα ένα καινούργιο αυτοκίνητο" τότε δηλώνεις ότι δεν το έχεις.

Πραγματικά αυτό είναι μια δυσκολία. Πάνω που είχες κάνει τον οραματισμό σου και τα συναισθήματά σου με την Φεράρι, σ΄έφτασαν στο ουρανό, έγινε η ανώμαλη προσγείωση.
Ονειρεύεσαι να είσαι λεπτός , αλλά κοιτάς στον καθρέφτη και σιγουρεύεσαι ότι είσαι
ακόμα χοντρός. Θέλεις να είσαι πλούσιος, αλλά βλέπεις τον εαυτό σου φτωχό.

Θα σε βγάλω όμως απο αυτή την δυσκολία αμέσως τώρα. Λοιπόν όποια σκέψη τοποθετήσεις και φιλοξενήσεις στο πνευματικό σου κόσμο αυτό ήδη έγινε. Απλά η υλοποίηση τους θέλει τον ανάλογο χρόνο για να πραγματοποιηθεί. Είναι δε μεγάλο δώρο για μας τους ανθρώπους που θέλει χρόνο για να γίνει το όνειρό μας. Μας δίνει χρόνο ώστε αν τελικά δεν μας αρέσει να μπορούμε να το αλλάξουμε.
Αυτό σημαίνει ότι συνηδητοποιείς ότι έγινε το όνειρό σου. Οταν μπαίνεις μέσα στο αυτοκινη-
τάκι σου να προσποιείσαι ότι οδηγείς το αυτοκίνητο των ονείρων σου.
Η επιταγή για το αυτοκίνητο σου έχει δοθεί, εσυ κάνε υπομονή για να την εισπράξεις και να περιμένεις με βεβαιότητα το αποτέλεσμα.

Το κόλπο για να διώχνεις τις αρνητικές σκέψεις σου το έχω γράψει. Είναι σε προηγούμενη ανάρτηση με τίτλο "ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΚΛΕΙΔΙ".

Επίσης υπάρχει κι ένα ebooκ πολύ χρήσιμο: http://3c799f1d4p08mi7cmhj5bvaz81.hop.clickbank.net/ το οποίο συνδιάζει καταπληκτικά
μέσω βίντεο, ήχο και εικόνα την χαλάρωση του νου και του σώματος.
Εχει ένα Δωρεάν πρόγραμμα που μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και να το απολαύσεις.
Σε περίπτωση που θέλεις να το πάρεις ολοκληρωμένο δίνει έξη μήνες εγγύηση με επιστροφή χρημάτων. Είναι πάρα πολύ χρήσιμο για όσους θέλουν να οξύνουν το νού τους.
και να κάνουν τα πράγματα να συμβαίνουν।

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2009

ΧΡΗΜΑ!....ΠΛΟΥΤΗ!...ΝΑΙ!.....ΑΛΛΑ ΠΩΣ;


Πως να πετύχετε
τα αποτελέσματα που θέλετε


Στη προηγούμενη ανάρτηση έδωσα ένα δείγμα το πως θα μπορούσε να είναι ένα κολλάζ με συγκεκριμένες επιθυμίες. Φτιάξτε λοιπόν το δικό σας κολάζ το δικό σας όνειρο,

μπορείτε να το κάνετε είτε στο Η/Υ σας είτε σε άλμπουμ με φωτογραφίες, αποκόμματα εφημερίδων, διάφορα αντικείμενα που θα συμβολίζουν τις επιθυμίες σας και βάλτε τα όλα

σε ένα κουτί, με χρυσό περιτύλιγμα. Σύμβολο πλούτου και ευημερίας.


"Μια εικόνα ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις, λένε οι κινέζοι. Το υποσυνείδητο κάνει πραγματικότητα κάθε εικόνα που σχηματίστηκε στο νού και υποστηρίχτηκε απο την πίστη
δηλαδή "Ενεργώ σαν να είμαι, και θα γίνω".

Αν παρακολουθήσατε στη Τ/V πολλοί αθλητές στίβου, πριν πηδήξουν την μπάρα π.χ τους βλέπεις να έχουν ένα βλέμμα αφηρημένο.

Εκείνη την στιγμή "ενεργούν σαν να είναι" δηλαδή κτίζουν στο πνευματικό κόσμο ότι ήδη πηδούν πάνω απο την μπάρα με επιτυχία. Πέφτουν στη συνέχεια στο στρώμα σηκώνονται και ουρλιάζουν απο χαρά. Προχωρούν στο βάθρο και "έγιναν οι πρωταθλητές".

παιρνούν το χρυσό μετάλιο στο λαιμό τους και τα πλήθη τους ζητωκραυγάζουν.


Για να γίνει αυτό το όνειρο όμως αληθινό είναι απαραίτητο να το ζήσεις στο πνευματικό σου κόσμο και να το θρέψεις με τα πιο παθιασμένα συναισθήματα.

Να γίνουν δε αυτά τόσο έντονα ώστε ο κόσμος γύρω σου να εξαφανιστεί και να υπάρχει μόνο το όνειρό σου και εσύ. Αυτή θα είναι η πραγματικότητά σου.

Το μέλλον δεν μπορεί να αλλάξει, παρά μόνον απο τις πράξεις του σήμερα.

Ηδη η πρώτη πράξη ήταν το κτίσιμο της επιθυμίας σε πραγματικότητα. Τα επόμενα βήματα είναι: "καθημερινά πρωί και βράδυ απο μισή ώρα να συλογιζόμαστε το όνειρο.

Να αποκτήσουμε γνώση ,να μπούμε στην δράση και να ακολουθήσουμε όπου μας πάει το όνειρο."

Η επιτυχία είναι εγγυημένη. Ετσι δημιουργούνται οι ιδιοφυείς άνθρωποι. Με αυτό τον τρόπο χθες στο κανάλι του ΑΝΤ1 Ο Νεόφυτος ένας νεαρός άντρας απο την Κύπρο σταμάτησε την καρδιά του 20 δευτερόλεπτα δηλαδή για 20 δευτερόλεπτα ήταν νεκρός.

Φυσικά η επιτυχία δεν έρχεται μόνο απο τα όνειρα αλλά πρέπει να συνδιασθεί με συνε स्य्नेक्स; δράση με πίστη, με εμπιστοσύνη και συνεχή θετική στάση.