Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ....ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ


Η θρησκεία διδάσκει ότι υπάρχει μια τεράστια δύναμη μέσα στο σύμπαν και ότι αυτή η δύναμη μπορεί να είναι παρούσα σε μια προσωπικότητα. Είναι μια δύναμη που μπορεί να εξαφανίσει κάθε ήττα και να ανυψώσει τον άνθρωπο πάνω απο όλες τις δύσκολες καταστάσεις.

Σε σένα αναγνώστη που με διαβάζεις και δεν είναι καθόλου τυχαίο αυτό, θέλω να σου πώ ότι αυτή τη στιγμή δεν σου λείπει τίποτα, έχεις ότι χρειάζεσαι για την επιτυχία.
Η επιτυχία ήδη είναι εδώ αρκεί να της επιτρέψεις να εμφανιστεί. Εχεις τεράστια δύναμη μέσα σου. Είσαι ασυναγώνιστος. Δεν σου χαιδεύω τα αυτιά την αλήθεια σου λέω. Εχεις ακριβώς αυτό που είχε ο Ωνάσης, ο Νιάρχος, ο Ροκφέλερ, η Όπρα, ο Λάτσης και όλοι οι πλούσιοι πάνω στη γή. Όλοι αυτοί είχαν μυαλό όπως και εσύ άρα ότι πέτυχαν μπορείς να το πετύχεις κι εσύ.

Όταν πράγματι μάθεις να απελευθερώνεις τον εαυτό σου, θ'ανακαλύψεις ότι ο νούς σου περιλαμβάνει ιδέες τέτοιας δημιουργικής αξίας ώστε να μη χρειάζεται να στερείσαι τίποτα.
Μπορείς να αρρωστήσεις τον εαυτό σου με τις σκέψεις σου και με τις σκέψεις μπορείς να κάνεις τον εαυτό σου καλά, άν χρησιμοποιήσεις ένα διαφορετικό και θεραπευτικό τρόπο σκέψης.

Πριν κάμποσα χρόνια οι επιστήμονες στην Αμερική απεφάσισαν να κάνουν ένα πείραμα για να δούν τη δύναμη των σκέψεων. Γι αυτό το πείραμα θα χρησιμοποιούσαν ένα μελοθάνατο απο τις φυλακές, που εθελοντικά θα ήθελε να λάβει μέρος, με αντάλλαγμα την ελευθερία του.
Ετσι κι έγινε. Το επόμενο βράδυ σ'ένα σκοτεινό θάλαμο αφού τον ξάπλωσαν στο κρεβάτι, του έδεσαν τα χέρια και τα πόδια του. Στη συνέχεια ο γιατρός είπε στο φυλακισμένο ότι θα του κόψει την αρτηρία κάτω στο πόδι του κι αν μέχρι το πρωί δεν έχει πεθάνει τότε θα ήταν ελεύθερος να φύγει. Ο γιατρός όμως του έκοψε απλά το δέρμα ίσα ίσα να νοιώσει ο φυλακισμένος το αίμα να τρέχει. Το επόμενο όμως πρωί βρήκαν το μελοθάνατο νεκρό. Στη φαντασία του ο μελοθάνατος έβλεπε ότι πεθαίνει και φώναζε βοήθεια στο φύλακα της φυλακής.

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ (ΒΗΜΑ ΠΡΩΤΟ)

"Υπάρχει μια βαθιά τάση στην ανθρώπινη φύση να γίνεις ακριβώς σαν αυτό που συνηθίζεις να φαντάζεσαι πως είσαι."
Σκέπτεσαι κατά ένα τρόπο και προσελκύεις τις συνθήκες που αυτός ο τύπος σκέψης φανερώνει. Σκέπτεσαι κατ'άλλον τρόπο και μπορείς να δημιουργήσεις μια εντελώς άλλη σειρά καταστάσεων.

Οταν σκέφτεσαι ότι θα χάσεις το τραίνο τελικά το χάνεις. Οταν σκέφτεσαι δυσάρεστες καταστάσεις και τις φαντάζεσαι αυτές πραγματοποιούνται. Συνεπώς έχεις πετύχει. Και δεν σε ειρωνεύομαι καθόλου γιατί εκτέλεσες με συνέπεια το Νόμο της Ελξης. Ότι ζήτησες το πήρες.

Σκέψου και φαντάσου θετικά και ο Νόμος της Ελξης πάλι θα λειτουργήσει αλλά θετικά αυτή τη φορά. Σκεπτόμενος θετικά δεν θα εξαφανισθούν τα χρέη άλλά θα τα εξωφλήσεις.
Αντι να φαντάζεσαι ότι σου πέρνουν το σπίτι εξ'αιτίας των χρεών φαντάσου ότι παίρνεις το εξωφλητήριο. Η αλλάγη της αρνητικής σκέψης και η επίμονη παραμονή της σε θετική σκέψη σημαίνει αυτοβελτίωση και είναι το πρώτο βήμα για να φανερωθεί το μυστικό της επιτυχίας.

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ (ΒΗΜΑ ΔΕΥΤΕΡΟ)

Χαλαρώστε το σώμα σας . Κάντε το αυτό αρκετές φορές την ημέρα. Αφήστε ελεύθερο κάθε μύν του σώματός σας. Σχημάτιστε με το νού σας μια εικόνα όπως ότι κάθεστε και απολαμβάνετε ένα ηλιοβασίλεμμα στη παραλία και ακούτε τον παφλασμό των κυμάτων ή καθίστε αναπαυτικά και αφουγκραστείτε τον ήχο της αναπνοής σας. Αν είστε στο αυτοκίνητό σας κάντε το σε κάθε φανάρι που σταματάτε.

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ (ΒΗΜΑ ΤΡΙΤΟ)

Αποστραγγίζετε το νού σας συχνά και τακτικά ώστε να μη συσσωρεύονται οι δυσάρεστες σκέψεις. Γιατί αν παρασυσσωρευθούν τότε θα χρειαστεί μια μέθοδος μεγάλης έκρηξης για να διασπαστούν και να βγούν απο μέσα σας. Μπορείτε να το πετύχετε ταυτόχρονα με τη χαλάρωση του σώματος. Θα σας συνιστούσα δε να πάρετε κάποια video υψηλής ποιότητας ήχου και εικόνας τα οποία είναι πολύ εξειδικευμένα για χαλάρωση νου και σώματος.
Η μεγαλύτερη επένδυση για να πραγματοποιηθεί ο Νόμος της Ελξης το μυστικό της επιτυχίας
είναι είρήνη στο μυαλό. "Αποκτήστε τη γαλήνη κι όλα τ'άλλα έρχονται".Μπορείτε να βρείτε αυτά τα video ακριβώς παρακάτω.
http://www.subliminalvideo.tv/?afl=67564

Τα επόμενα βήματα στην επόμενη ανάρτηση όπου θα υπάρξει κι ένα πολύ δυναμικό και εμπνευσμένο video. Αφήστε τα σχόλιά σας και θα απαντηθούν όλα.