Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2009

ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ.

"Με τη δύναμη του Χριστού
μπορώ να κάνω τα πάντα "

"Ηρέμησε γαλήνεψε το νού σου"

"Πήγαινε τακτικά στην φύση αγνάντευε
μείνε στη σιωπή και στη συνέχεια
φτιάξε όσα όνειρα θέλεις"


Ονειρέψου Υγεία και ότι είσαι σε
φόρμα.





Ονειρέψου επιτυχίες!












Ναι τα όνειρά μου γίνονται πάντα πραγματικότητα.
Είμαι σπουδαίος
Είμαι πετυχημένος
Εχω καλή θέληση προς όλους
Ακτινοβολώ αγάπη προς όλους όσους σκέφτομαι
και προς όλους όσους συναντώ.

"Φτιάξε όνειρα συνεχώς μη ξεμένεις, πότισέ τα με την προσοχή σου
και με τα συναισθήματά σου και αυτά θα βλαστάνουν
"

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ....!

Μπορείς να κάνεις τα πάντα με την βοήθεια της θεικής εσωτερικής σου δύναμης. Το ερώτημα είναι πως , και με ποιό τρόπο θα κάνεις αυτη την δύναμη να σε βοηθήσει για την επίτευξη των επιθμιών σου.
Η προσέλκυση των επιθυμητών αντικειμένων, μορφών, χρημάτων, γεγονότων και ανθρώπων γίνεται ευκολότερη όταν εργάζεσε με την ενέργεια και τον μαγνητισμό προτού αναλάβεις δράση. Αυτό μπορείς να το πετύχεις με τη γαλήνευση και τη χαλάρωση του νού και κατόπιν να οραματισθείς και να συμβολοποιήσεις τον στόχο σου.
Μπορείς λοιπόν να μάθεις να εργάζεσαι συνειδητά μ'αυτές τις δύο τεχνικές, ώστε να ισχυροποιείς τις σκέψεις σου και να υλοποιείς ότι οραματίζεσε.

Καθημερινά χρησιμοποιείς την ενέργεια και τον μαγνητισμό μόνο που το κάνεις ασυνείδητα και πολλές φορές τα χρησιμοποιείς εναντίον σου. Η ενέργειά σου εκπέμπεται διαρκώς στο χώρο.
Ο τρόπος είναι πολύ απλός αλλά χρειάζεται πειθαρχία σε καθημερινή βάση, και να ασχολείσαι με την επιτυχία σου χρησιμοποιώντας την φαντασία σου.

Η μαγνήτιση περιλαμβάνει την δημιουργία ενος ισχυρού μαγνητικού πεδίου. Χρησιμοποιείς την εικόνα ενος "μαγνητικού πηνίου" για να διευκολυνθείς στον οραματισμό σου και να "αισθανθείς" αυτό τον μαγνητισμό. Μπορείς να μαγνητίσεις χρήματα, μικρά ή μεγάλα αντικείμενα, καθώς και πιο αόριστα πράγματα όπως είναι οι ιδιότητες και η ουσία.

Μπορείς να προσελκύσεις κοντά σου ανθρώπους με τους οποίους θα έχεις κάποια εργασιακή σχέση, όπως εργοδότες υπαλλήλους , εκδότες κ.λ.π. Μπορείς να προσελκύσεις την αδελφή ψυχή, τον άνδρα ή τη γυναίκα των ονείρων σου
Δεν μπορείς να κάνεις χρήση του μαγνητισμού για να αλλάξεις τις ιδέες κάποιου προσώπου ή για να προκαλέσεις κάποιο γεγονός που δεν θα είναι ωφέλιμο και για τις δυο πλευρές.
Ο μαγνητισμός λειτουργεί μόνον για την προσέλκυση πραγμάτων που συμβάλουν στη πρόοδο όλων των ενδιαφερομένων.


Για να βοηθηθείς , (αφού ξεκαθάρισες τι θέλεις) , φτιάξε ένα λεύκωμα είτε αγοράζοντας ένα ακριβό άλμπουμ είτε στο υπολογιστή σου και να τοποθετήσεις φωτογραφίες που αντιπροσωπεύουν το όνειρό σου όπως χρήματα, ταξίδια, τοπία, ρομαντικές φωτογραφίες κ.λ.π.

Δείτε τι έχει καταφέρει ένας 18χρονος μαθητής όπου έκανε το όνειρο πραγματικότητα.
http://0cf60bw94it8qg62-kpmre9ofa.hop.clickbank.net/

Στην επόμενη ανάρτηση θα αναφερθώ για ορισμένες βασικές αρχές που θα σε κάνουν πιο μαγνητικό απέναντι στα πράγματα που θέλεις.