Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2009

ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΞΗΣ....Ο ΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΤΙΣΤΗΣ...

Η ΜΕΘΟΔΟΣ ΤΗΣ ΝΟΕΡΗΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ
(Mind Movie Formoula)

Τι είναι αυτό που το 99% του πληθυσμού δεν γνωρίζει και εξ'αιτίας αυτής της άγνοιας δεν μπορεί να ζήσει την ζωή που θέλει και ονειρεύεται.
Δεν γνωρίζει ότι μπορεί εύκολα και αβίαστα να προγραμματίσει το νού του κι εκείνος με τη σειρά του να πείσει το υποσυνείδητό του (την βασιλεία των ουρανών) να αναλάβει να εκτελέσει την "παραγγελιά" .

"Μια εικόνα ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις" λένε οι Κινέζοι. Ο ουίλιαμ Τζέιμς πατέρας της Αμερικάνικής ψυχολογίας , τόνισε το γεγονός ότι το υποσυνείδητο κάνει πραγματικότητα κάθε εικόνα που σχηματίστηκε στο νού και υποστηρίχτηκε απο τη πίστη "Ενεργώ σαν να είμαι και θα γίνω". Αυτό ονομάζεται και mind control (έλεγχος του νού)

Αυτό το (mind movie) η κινηματογραφική ταινία δεν είναι τίποτα το καινούργιο. Αντίθετα είναι πάρα πολύ παλιό, μάλιστα το 99% του πληθυσμού το κάνει κάθε λεπτό ασταμάτητα, μόνο που το κάνει εις βάρος του και όχι προς όφελός του. Επίσης δέχεται να υποβάλεται και να πιστεύει άλλων λόγια και εντολές. Π.χ καθημερινά σήμερα όλα τα κανάλια της TV προβάλουν επαναλαμβάνοντας και μάλιστα μετ'επιτάσεως τη σημερινή "κρίση".

Αυτός που παρακολουθεί το γυαλί ταυτίζεται και αποδέχεται ότι πάει χανόμαστε. Εκείνη την στιγμή του έρχεται στο νού το δάνειο του σπιτιού,οι πιστωτικές κάρτες, ότι είναι χωρίς δουλειά , δεν έχει πληρώσει το ΤΕΒΕ τι θα γίνει όταν αρωστήσει;

Τις σκέψεις ακολουθούν τα συναισθήματα φόβου, η ταινία συνεχίζει να παίζει και βλέπει να του παίρνουν το σπίτι, απόγνωση και απελπισία, παραμιλάει τα βάζει με το Θεό τα βάζει με τον εαυτό του Τώρα δεν σταματά με τίποτα η ταινία ,βλέπει να είναι άρρωστος , δεν έχει να πληρώσει τα νοσήλια κ.λ.π .....κ.λ.π.. Ετσι όλοι οι δημοσιογράφοι έσπειραν το φόβο και η αποστολή τους πέτυχε, ο λαός είναι κολλημένος στο γυαλί και δεν λέει να ξεκολλήσει, τα μηχανάκια βγάζουν τα νούμερα και οι διαφημίσεις γεμίζουν με όβολα τα ταμεία των κανα-λιών.
Δεν ξέρω αν με διαβάζετε ακόμα. Αν με διαβάζετε είσαστε πολύ γενναίοι έτσι κι εγώ θα σας δώσω 6 ταινίες δωρεάν σε video κάνοντας κλικ==>http://www.mindmovies.com/?14979
είναι στ'αγγλικά, αλλά νομίζω δεν έχετε πρόβλημα, το περιεχόμενό τους έχει την μαγική φόρμουλα, αποκαλύπτει τμηματικά το μεγάλο μυστικό.

Από το σημείο αυτό και μετά αρχίζουν τα πολύ ωραία, αλλά πριν συνεχίσω σας έχω παρα-κάτω κι ένα πολύ ωραίο Video που θα φτιάξει τα εσώτερά σας και θα σας ενθουσιάσει.

Ομως θα ανάψει και τα λαμπάκια στο υποσυνείδητό σας, θα σας εμπνεύσει, θα σας οδηγήσει και θα γίνει η αφετηρία σας στην ελευθερία και στο πλούτο το αξίζετε.

Για να γίνει όμως αυτό χρειάζεται να το βλέπετε ή να το σκεφτόσαστε ακόμη και να το σιγοτραγουδάτε για 5 εβδομάδες πολλές φορές την ημέρα. Αφού εφαρμόσετε τη φόρμουλα επιτυχίας αναμένω τα σχόλιά σας γιατί αυτά τα σχόλια θα βοηθήσουν κι άλλους.





Για να καταλάβουμε καλίτερα το μυστικό του Νόμου της έλξης της ευημερίας,της υγείας,της αφθονίας και του πλούτου, θα περιγράψω το εξής παράδειγμα.

Εχουμε ένα δέντρο με δυνατούς βλαστούς και με πολλούς καρπούς στα κλαδιά του.

Αυτό που βλέπουμε είναι ο κορμός του δέντρου, οι βλαστοί και οι καρποί του. Αυτό που δεν βλέπιουμε είναι οι ρίζες του. Οταν οι ρίζες είναι μολυσμένες με παράσιτα τότε μαραίνονται και οι καρποί.

Ας κουνήσουμε λοιπόν το παράδειγμα. Οι καρποί είναι τ'αποτελέσματα. Πλούτος,φτώχια αγάπή-μίσος γέννα-θάνατος, χρήμα,σπίτια,αυτοκίνητα κ.λ.π. Οι ρίζες είναι οι σκέψεις και τα συναισθήματα. Ο φόβος, η αμφιβολία, η κρητική, η απληστία είναι τα παράσιτα. Αν τους επιτρέψουμε να φιλοξενηθούν τότε έρχεται ο μαρασμός.

Ποιοί απο εσάς θέλουν να είναι οι επόμενοι εκατομυριούχοι ; Ας σηκώσουν τα χέρια τους.
Δεν βλέπω τίποτα.....τι έγινε; Τι μόνο ένας..........άντε μπράβο έτσι σας θέλω όλοι σας.
Ποιοί θέλουν να γίνουν οι επόμενοι δισεκατομμυριούχοι;.............. Ζητήστε το και θα το έχετε.
Σας θαυμάζω όλους, είστε σπουδαίοι, είστε ηγέτες. " Ναι μπορείτε να κάνετε τα πάντα με την δύναμη του θεού". Η κρίση είναι μόνο ψευδαίσθηση. Σας έδωσα το κατάλληλο λίπασμα για τις ρίζες σας για να ψοφήσετε τα παράσιτα.

Συνιστώ μη βλέπετε τις ειδήσεις στη τηλεόραση για 5 εβδομάδες που είναι και ο αρχικός χρόνος θεραπείας .Μη ξεχάσετε το δώρο σας άλλα 6 video γιατί θα κολλάτε πολλά παράσιτα. Ξεκινήστε τώρα να φορμάρετε τη νοητική σας ταινία (mind movie).
Πάρτε τα δώρα σας http://www.mindmovies.com/?14979

Εύχομαι να σας φυλάει ο Θεός και να είστε ευλογημένοι. Αν θέλετε αφήστε τα σχόλιά σας θα βοηθήσει. Σκοπός μας είναι μια καλίτερη Ζωή και ελευθερία.