Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010

ΑYΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ “ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ”


Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΘΑΥΜΑΤΑ

Στη προηγούμενη ανάρτηση υποσχέθηκα να παρουσιάσω το επόμενο βήμα προς την επιτυχία και τα πλούτη. Ασχολούμαι πάρα πολλές φορές με το να μιλώ για το χρήμα και υπάρχει λόγος. Σίγουρα και δεν είναι το χρήμα το πιο σημαντικό στη ζωή του ανθρώπου, αλλά κανένας δεν θα αρνηθεί ότι είναι απαραίτητο για τα πρακτικά θέματα του ανθρώπου. Και πόσο άσχημα νοιώθει κάποιος και πιο πολύ ο άντρας όταν για αρκετό χρονικό διάστημα είναι χωρίς χρήματα και δεν μπορεί να προσφέρει μια καλλίτερη ζωή στα άτομα που αγαπά.

Προσωπικά επιτυχία για μένα σημαίνει ότι έχεις καταφέρει να εκφράζεις το Θεό με τα λόγια και τις πράξεις σου και κάνεις κάθε άνθρωπο που συναντάς να χαμογελά ευτυχισμένος και χαρούμενος. Και όταν το έχεις καταφέρει αυτό τότε μέσα σε μια και μόνο νύχτα είτε το χρειάζεσαι είτε όχι το χρήμα θα κυκλοφορεί αδιάκοπα και σε μεγάλες ποσότητες.

Τι είναι αυτό όμως που μπορεί να νικήσει την σκιά και να φέρει την αρμονία και την γαλήνη μέσα στη πολυτάραχη ζωή μας, ώστε να ακολουθήσουν η ευημερία και η αφθονία ; Ποιό είναι το μυστικό της επιτυχίας; Τι είναι αυτό που δημιουργεί το Νόμο της Ελξης;
Το μυστικό είναι η Πίστη !

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΗ
Πίστη θεωρώ ότι είναι οι σκέψεις που φιλοξενούμε στη συνειδητότητα μας και τις επαναλαμβάνουμε συνεχώς με ισχυρό συναίσθημα μέχρι που μας γίνονται μια εμμονή.

Αυτό σημαίνει ότι το μαχαίρι είναι δίκοπο, ότι δηλαδή μπορούμε να δημιουργήσουμε και αρνητικά αποτελέσματα εκτός από θετικά.

Οπότε σταματήστε να δημιουργείτε εικόνες φόβου και ακόμη περισσότερο σταματήστε να τον εκφράζετε αυτό το φόβο με τα συναισθήματά σας γιατί τότε ότι φοβόσαστε θα γίνει. “Κατά την πίστιν υμών γεννηθήτω υμίν».Κατά Ματθαίον 9:29.

ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ

Άσκηση. Ναι χρειάζεται να ασκηθείς στο να πιστεύεις ότι ο Θεός είναι τόσο πραγματικός και παρών όπως είναι η γυναίκα σου ή ο συνεταίρος σου στη δουλειά σου ή ο πιο στενός φίλος σου. Συνήθισε να συζητάς τα θέματα μαζί Του, πίστευε πως Αυτός ακούει και σκέπτεται το πρόβλημά σου.

Παραδέξου ότι Αυτός εγχαράσσει πάνω στο νού σου μέσω της συνείδησης τις κατάλληλες ιδέες και κρίσεις που είναι απαραίτητες για να λύσεις το πρόβλημά σου.
Πίστευε χωρίς καμιά αμφιβολία ότι σ'αυτές τις λύσεις δεν θα υπάρχει κανένα λάθος, αλλ'ότι θα καθοδηγηθείς σε πράξεις σύμφωνες με την αλήθεια που καταλήγει σε σωστά αποτελέσματα.
Θα ακολουθήσουν και άλλα βήματα προς την επιτυχία αλλά αυτό είναι το σπουδαιότερο.
Παρακολούθησε αυτό το video για να δείς πως με τη πίστη ενισχύεται η επιμονή και το αποτέλεσμα είναι η επιτυχία.





Η συνεχής αυτοβελτίωση φέρνει τους καρπούς της επιτυχίας.
Μπορείτε να αφήσετε τα σχόλιά σας γιατί πάρα πολλοί άνθρωποι έχουν ανάγκη τις εμπειρίες σας. Εχει μεγάλη αξία η γνώμη σου.