Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2009

ΖΗΤΗΣΕ..ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ..ΨΑΞΕ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΙΣ.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΟΡΑΜΑΤΙΣΜΟΣ

Στη προηγούμενη ανάρτηση, έκανα ένα κολάζ απο διάφορες εικόνες, σαν ένα παράδειγμα, που απεικόνιζαν διάφορες επιθυμίες. Εσεις μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας κολάζ το δικό σας άλμπουμ γίνετε όσο πιο δημιουργικοί μπορείτε.
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ

Αν βλέπεις ένα έργο στη τηλεόραση που δεν σου αρέσει το αλλάζεις με κάποιο άλλο. Αν είσαι σε ένα πάρτι και δε διασκεδάζεις, τότε μπορείς να φύγεις νωρίς. Αν διαβάζεις ένα βιβλίο που δε σου αρέσει τότε μπορείς να το αφήσεις στην άκρη. Αν ζεις ένα τρόπο ζωής που δεν σε κάνει ευτυχισμένο, τότε μπορείς να κάνεις το ίδιο: να τον αλλάξεις. Το πρόβλημα είναι ότι δεν το πιστεύεις πως μπορείς .

Νομίζεις ότι είναι η μοίρα σου αυτή που σε οδηγεί. Και ακόμα χειρότερα, μπορεί να πιστεύεις ότι είναι πολύ αργά για να αλλάξεις. Σε αυτό το σημείο ξεκινάς την αυτοβελτίωσή σου.

Η αλήθεια είναι ότι μπορείς να αλλάξεις τον τρόπο της ζωής σου οποιαδήποτε στιγμή το θελήσεις. Αυτό είναι το ίδιο εύκολο να γίνει και με το ιδιο ακριβώς τρόπο που σταμάτησες να διαβάζεις το βιβλίο, όπως βγήκες έξω από τον κινηματογράφο ή όπως έφυγες νωρίς απο το πάρτι. "Ζήτησέ το....και θα το έχεις....ψάξε...και θα το βρείς"

Ο πιο εύκολος τρόπος για να το κάνεις αυτό είναι μέσα απο μια διαδικασία όπως είπαμε που ονομάζεται δημιουργικός οραματισμός.
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ

Τα καλά πράγματα συμβαίνουν στη ζωή σου όταν συγκεντρώνεσαι σ' αυτά.
Τα δυσάρεστα σταματούν να συμβαίνουν στη ζωή σου όταν σταματήσεις κι εσυ να συγκεντρώνεσαι σ'αυτά.
Η ευτυχία, η υγεία και η ευημερία σου, εξαρτώνται απο την προθυμία που δείχνεις να χρησιμοποιήσεις την φαντασία σου, για να συγκεντρωθείς σε εκείνο που θέλεις.
Αυτή είναι η τέχνη του δημιουργικού οραματισμού. Αλλά είναι και ο τρόπος, που μπορείς να πάρεις τα όνειρά σου απο το φανταστικό βασίλειο των επιθυμιών και να τα
κάνεις πραγματικότητα.
Οταν οραματίζεσαι περνάς χωρίς προσπάθεια απο μια διαδικασία,κατά τη διάρκεια της οποίας εσύ:
  1. Αποφασίζεις τι θέλεις.
  2. Χαλαρώνειςτο μυαλό και το σώμα σου.
  3. Οραματίζεσαι εκείνο που θέλεις με ένα τρόπο που υποδηλώνει ότι ήδη το έχεις.
  4. Βγαίνεις απο τον οραματισμό σου.
  5. Δηλώνεις ότι έχεις εκείνο που θέλεις.
  6. Συμπεριφέρεσαι σαν να το έχεις και μετά:
  7. Ακολουθείς τα γεγονότα που θα το κάνουν να συμβεί.

Θέλω να σε διαβεβαιώσω ότι θα εκπλαγείς απο τις συγχρονικότητες που θα σου συμβαίνουν, όλα θα συνωμοτούν για να γίνει αυτό που θέλεις. Ομως έχεις και ένα εχθρό ο οποίος βλέπει τις αλλαγές σου και γίνεται ολοένα πιο επιθετικός, γίνεται αδυσώπητος, δεν θέλει να χάσει την εξουσία που έχει πάνω σου. Ο εχθρός είναι ο νούς σου. Μπορεί να είναι ένα υπέροχο εργαλείο αλλά θα πρέπει να το μεταχειρίζεσαι σαν εργαλείο και όχι σαν βασιλιά σου.

Πρόσεξε τι θα σου κάνει. Κάθε φορά που προσπαθείς να αυτοβελτιώνεσαι,εκείνο θα
μπαίνει στη μέση να σου ψυθιρίζει, άσε τις μαλα.....αυτά δεν γίνονται. Ετσι ενώ εσύ οραματιζόσουν μια Φεράρι βλέπεις ξαφνικά το αυτοκινητάκι σου και αναστενάζεις
λέγοντας "μακάρι να είχα ένα καινούργιο αυτοκίνητο" τότε δηλώνεις ότι δεν το έχεις.

Πραγματικά αυτό είναι μια δυσκολία. Πάνω που είχες κάνει τον οραματισμό σου και τα συναισθήματά σου με την Φεράρι, σ΄έφτασαν στο ουρανό, έγινε η ανώμαλη προσγείωση.
Ονειρεύεσαι να είσαι λεπτός , αλλά κοιτάς στον καθρέφτη και σιγουρεύεσαι ότι είσαι
ακόμα χοντρός. Θέλεις να είσαι πλούσιος, αλλά βλέπεις τον εαυτό σου φτωχό.

Θα σε βγάλω όμως απο αυτή την δυσκολία αμέσως τώρα. Λοιπόν όποια σκέψη τοποθετήσεις και φιλοξενήσεις στο πνευματικό σου κόσμο αυτό ήδη έγινε. Απλά η υλοποίηση τους θέλει τον ανάλογο χρόνο για να πραγματοποιηθεί. Είναι δε μεγάλο δώρο για μας τους ανθρώπους που θέλει χρόνο για να γίνει το όνειρό μας. Μας δίνει χρόνο ώστε αν τελικά δεν μας αρέσει να μπορούμε να το αλλάξουμε.
Αυτό σημαίνει ότι συνηδητοποιείς ότι έγινε το όνειρό σου. Οταν μπαίνεις μέσα στο αυτοκινη-
τάκι σου να προσποιείσαι ότι οδηγείς το αυτοκίνητο των ονείρων σου.
Η επιταγή για το αυτοκίνητο σου έχει δοθεί, εσυ κάνε υπομονή για να την εισπράξεις και να περιμένεις με βεβαιότητα το αποτέλεσμα.

Το κόλπο για να διώχνεις τις αρνητικές σκέψεις σου το έχω γράψει. Είναι σε προηγούμενη ανάρτηση με τίτλο "ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΚΛΕΙΔΙ".

Επίσης υπάρχει κι ένα ebooκ πολύ χρήσιμο: http://3c799f1d4p08mi7cmhj5bvaz81.hop.clickbank.net/ το οποίο συνδιάζει καταπληκτικά
μέσω βίντεο, ήχο και εικόνα την χαλάρωση του νου και του σώματος.
Εχει ένα Δωρεάν πρόγραμμα που μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και να το απολαύσεις.
Σε περίπτωση που θέλεις να το πάρεις ολοκληρωμένο δίνει έξη μήνες εγγύηση με επιστροφή χρημάτων. Είναι πάρα πολύ χρήσιμο για όσους θέλουν να οξύνουν το νού τους.
και να κάνουν τα πράγματα να συμβαίνουν।