Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

ΧΡΗΜΑ.... ΜΙΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΜΕΝΗ ΔΥΝΑΜΗ


Πόσες και πόσες ιστορίες έχουν γραφεί για το χρήμα. Κάποιες ιστορίες γεμάτες αλτρουϊσμό και μοίρασμα και άλλες ιστορίες γεμάτες απο απληστία, κλεψιές, απάτες,δολοφονίες κ.λ.π...κ.λ.π. Γιατί άραγε οι άνθρωποι θέλουν τόσο πολύ το χρήμα; Γιατί οι άνθρωποι ψάχνουν εργασίες που παράγουν πολύ χρήμα ; Η απάντηση σ'άυτά τα ερωτήματα είναι απλή, αναζητούμε όλοι μας απεγνωσμένα να αγαπηθούμε και χρησιμοποιούμε το χρήμα.

Ξέρω ...ξέρω φυσικά και είναι λάθος ,γιατί με το χρήμα το μόνο που παίρνεις είναι χρόνος. Χρόνος για να κάνεις αυτό που αγαπάς και που σε κάνει ευτυχισμένο.
Ομως αν αποκτηθούν με λάθος τρόπο, τότε μόνο δυστυχία θα φέρουν. Το χρήμα λοιπόν έχει νόμους; Ναί έχει.

Υπάρχουν δύο ειδών νόμοι που θα μπορούσε κανείς να ακολουθήσει για την προσέλκυση και τη διατήρηση του χρήματος. Οι πρώτοι, οι πνευματικοί, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την εξασφάλιση χρημάτων που θα συμβάλουν στο (ανώτερο) καλό σα. Οι άλλοι που είναι ανθρώπινο δημιούργημα, περιλαμβάνουν οικονομικό σχεδιασμό,χρονική διαχείρηση, εκμετά λευση ρευστού, μάρκετιγκ και επιχειρησιακό σχεδιασμό.

Έμείς δεν θα καλύψουμε αυτούς τους νόμους, οι οποίοι άλλωστε εξηγούνται πολύ καλύτερα αλλού. Μπορείτε να προσελκύετε το χρήμα με την βοήθεια αποκλειστικά των πνευματικών νόμων. Θα πρέπει ωστόσο να γνωρίζετε και τους ανθρώπινους, ώστε να δράτε σε αρμονία μαζί του.

Μπορείτε να έχετε χρήματα και ταυτόχρονα να ακολουθείτε τις πνευματικές σας αρχές. Τα χρήματα θα προκύψουν απο την εναρμόνιση με τη ν σοφία της ψυχής σας, από την υπηρεσία που θα προσφέρεται στους άλλους και την ενεργειακή σας ανύψωση σε πεδία ανώτερης αρμονίας και ομορφιάς.

Η ευημερία σας άς έχει σαν πηγή το καλό που προσφέρετε στον κόσμο. Το να μένεις φτωχός δεν είναι κάτι το "ανώτερο", αφού συχνά χρειάζονται χρήματα για να υλοποιήσει κανείς το έργο του.

Θα χρειάζεστε σίγουρα λιγότερη ενέργεια, αν μάθετε να εργάζεστε αρμονικά, τόσο με τους πνευματικούς, όσο και με τους ανθρώπινους νόμους του χρήματος.

Πολλοί απο σας, θεωρούν δύσκολο να συμβιβαστούν με την ιδέα του να είναι σ' ένα πνευματικό δρόμο και συγχρόνως να ασχολούνται με το χρήμα.
Μπορείτε όμως να προσπαθήσετε, ώστε τα χρήματά σας να αποτελούν αντανάκλαση της ακεραιότητας, του ελέους και της αγάπης που θα χαρακτηρίζουν τον τρόπο που τα κερδίζετε και τα διαχειρίζεστε.

Το χρήμα αποτελεί εκπληκτική δύναμη. Ο τρόπος που κερδίζετε, συσσωρεύετε και ξοδεύετε χρήματα, καθορίζει τελικά αν αυτή η δύναμη εργάζεται για το καλό σας και για το καλό των άλλων. Είναι σημαντικό να εμπνέεστε νέες ιδέες για το χρήμα, ώστε να χρησιμοποιηθεί σαν μία δύναμη για το καλό αυτού του πλανήτη.

Η μορφή ακολουθεί πάντα την σκέψη. Δεν φτιάχνεις ποτέ ένα άγαλμα και μετά το σκέφτεσαι. Πρώτα δημιουργείται στον πνευματικό κόσμο όπου ακόμα είναι άδηλον και μετά εκδηλώνεται στο δήλον ως μορφή.

Έχοντας καινούριες ιδέες, δημιουργείτε νέες πραγματικότητες για το ρόλο του χρήματος στη ζωή σας και στη ζωή των άλλων. Ο καθένας σας μπορεί να λειτουργήσει σαν ένας ισχυρός ραδιοσταθμός, εκπέμποντας θετικές ιδέες για το χρήμα και συνεισφέροντας σ΄'ένα ανώτερο όραμα διαχείρησής του πάνω στον πλανήτη.

Σήμερα υπάρχει μια διεθνής συνωμοσία που δημιούργησε μια τεχνική κρίση με στόχο την χειραγώγηση των ανθρώπων. Κίνητρο ο έλεγχος και η εξουσία.
Σπέρνουν συνεχώς θεωρίες για δήθεν ανεπάρκεια στα αγαθά , θεωρίες που οδηγούν σε πολέμους και σε αλόγιστη εκμετάλλευση των ενεργειακών πηγών της γη.

Αν κάθε άνθρωπος μπορούσε να εξασφαλίσει την ευημερία του, που είναι άλλωστε φυσικό του δικαίωμα θα υπήρχαν πολύ λιγότερες αιτίες για πόλεμο η κατάχρηση των
πλουτοπαραγωγικών πηγών.

Η παγκόσμια αφθονία είναι άπειρη και είναι μέσα στις δυνατότητες της τεχνολογίας μας και στις ικανότητες μας να εξασφαλίσουμε για κάθε ανθρώπινο ον αρκετή τροφή ζεστα-
σιά, ρουχισμό και στέγη.

Δεν υπάρχουν όρια σε αυτά που μπορείτε να έχετε, το μόνο που χρειάζεται να αρχίσετε να έχετε είναι "Πίστη" και τότε θα ικανοποιηθούν όλες σας οι ανάγκες.

Άλλωστε πρίν χιλάδες χρόνια εγράφη ένας σπουδαίος ψαλμός του Δαβίδ :

" Του Κυρίου είναι η γή και το πλήρωμα αυτής' η οικουμένη και οι κατοικούντες εν'αυτ.
Διότι αυτός εθεμελίωσεν αυτήν επι των θαλασσών, και εστερέωσεν αυτήν επι των ποταμών."

Η γή που είναι ο κόσμος μας βρίσκεται πράγματι, μέχρι την τελευταία της λεπτομέρεια, κάτω απο την εξουσία μας και διαμορφώνεται με το λόγο μας.

Τώρα θα σας μιλήσω και για μια μεγάλη ειρωνία, όταν πετύχεις να έχεις τα απεριόριστα χρήματα θα διαπιστώσεις ότι δεν σε ενδιαφέρουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: